Telefon: 091 514 9023   E-mail: metvica.novska@gmail.com

Godišnja izborna skupština pčelarske udruge "Metvica" Novska održana je u subotu 20. veljače 2016. u Društvenom domu u Brestači, a skupštinu je otvorio dosadašnji predsjednik udruge Zdenko Jakubek.

Skupštini je nazočio gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan, pročelnica Eva Đurić, te brojni pčelari i gosti iz Dvora, Kutine i Daruvara. U radno predsjedništvo izabrani su Željko Đurić, Zdenko Jakubek i Zoran Zekić. Željko Đurić preuzeo je predsjedavanje skupštinom, te se zahvalio svim članovima na ukazanom povjerenju.

metvica6

Izvješće o radu u protekloj godini pročitao je Zdenko Jakubek, koji je istaknuo projekt pčelarske škole koju je uspješno završilo 42 polaznika, te se ovim putem zahvalio gradonačelniku na financijskoj potpori od 30 tisuća kuna kojima su doprinijeli u ostvarenju ovog pothvata.

Požalio se kako mali broj ljudi, uvijek u istom sastavu, sudjeluje na sastancima udruge, te je dodao kako se nada da će se ta praksa promijeniti s novim rukovodstvom.

metvica3

U Topuskom su na temelju 19 uzoraka osvojili 9 zlatnih medalja, 6 srebrnih i ostalo su brončane medalje. Za novog predsjednika Udruge predložen je i jednoglasno izabran Damir Bukvić, koji se zahvalio svima na ukazanom povjerenju, dodavši kako će ove godine pokušati uvesti reda kod dolaska na pašu, te je svima zaželio zdrave pčele i uspješnu mednu godinu.

metvica4

Upravni odbor Udruge donio je odluku da dugogodišnjem predsjedniku Zdenku Jakubeku, povodom 16 godina predanog rada, u znak zahvale dodijele poklon, koji mu je uručio novi predsjednik Damir Bukvić.

metvica5

"Novom predsjedniku i vodstvu želim puno uspjeha u radu, a Grad Novska će vam kao i do sada pomagati u okviru svojih mogućnosti, što je i vidljivo jer smo u ovom kratkom periodu napravili velike stvari, dodijeljen vam je prostor, a i omogućeno vam je provođenje obrazovanja pčelara, najkvalitetniji program koji je proveden unutar udruge"

– rekao je gradonačelnik čestitavši Zdenku Jakubeku što je jedan veliki dio svog života dao za napredak ove Udruge.

metvica2

 

www.radionovska.hr

Uvijeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Pčelarske udruge "Metvica" Novska. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Pčelarske udruge "Metvica" Novska. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće PU "Metvica" Novska. 

Kontakt podaci

Predsjednik: Damir Bukvić
T: 091 5149023
Dopredsjednik: Kujundžić Dubravko
T: 099 2129221
Tajnik: Čukelj Ivica
T: 091 2580123
Potočna 1A
Novska

Email: metvica.novska@gmail.com
Website: www.pu-metvica-novska.hr